Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελείωσε πριν αρχίσει

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν με τον σκόρερ, Ίβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βλάνταν Ίβιτς στο 4ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της Λάρισας στην Τούμπα. Δείτε το βίντεο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Βιερίνια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μάλαρτζ και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Ίβιτς δεν αστόχησε από τα έντεκα μέτρα και έβαλε τον “δικέφαλο του βορρά” μπροστά στο σκορ.

 
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζούνίδη λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση όμως ο Τουάμα έστειλε την μπάλα άουτ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το ματς όμως ο Μουσλίμοβιτς και ο Παπάζογλου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χαλκιά με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.
 
Οι δύο ομάδες τελειώσαν με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολών του Κάσας, για τους φιλοξενούμενους, στο 54΄ και του Μουσλίμοβιτς, για τους γηπεδούχους, στο 90΄.
 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (66′ Παπάζογλου), Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια Κουτσιανικούλης (82′ Μουν), Μουσλίμοβιτς

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης):Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Μελίσσης, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Κυριακίδης (63′ Μετίν), Ιγκλέσιας, Τουάμα (77′ Βενετίδης), Γιαννακόπουλος (63′ Ρομέου), Κάσας, Αμπουχατζίρα

Την πρώτη του νίκη με τον Κούπερ στον πάγκο πέτυχε ο Άρης επί του Λεβαδειακού με 2-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε