Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τελείωσε του Αρίας

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επισήμως είναι ο Ντέγκο Αρίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο 26χρονος κολομβιανός αμυντικός μέσος, με μία μικρή καθυστέρηση λόγω ενός εγγράφου που περίμενε ο ΠΑΟΚ από την ομοσπονδία της χώρας του παίκτη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Diego Alejandro Arias, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.
Ο γεννημένος στις 15/06/1985 Κολομβιανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι και τώρα στην Once Caldas, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κολομβίας, ενώ τις έξι προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στην Deportivo Pereira.”

Μετά τη συμφωνία ο παίκτης δήλωσε:

“Ένα μεγάλο χαιρετισμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Η πρώτη μου
εντύπωση είναι ότι οι φίλοι της ομάδας με αγκάλιασαν ζεστά από την πρώτη στιγμή κι αυτό με ευχαριστεί.

Η Ερυώπη αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά όσοι παίζουν σε μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα στην Κολομβία έχει τελειώσει, πήραμε το πρωτάθλημα. Έχω ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ πολύ σύντομα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα. Θα ξεκινήσω αμέσως προπονήσεις.

Ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.Γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι υπερήφανος και ακολουθεί την ομάδα παντού. Αυτό είναι τιμή για όλους τους παίκτες που παίζουν στον σύλλογο.
Είδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για γκολ, όμως, μου άρεσε που ο ΠΑΟΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε