Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τελεσίγραφο από Δημητρέλο – “Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους”

Τελεσίγραφο από Δημητρέλο – “Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους”

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάλεσε τους μετόχους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, αλλιώς, όπως είπε, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα.

Μιλώντας στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε:

«Από τα 500.000 ευρώ τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν στη εφορία για τον διακανονισμό. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω. Το θέμα είναι πλέον τι γίνεται από εδώ και πέρα. Την Παρασκευή θα μιλήσω ανοικτά στον κόσμο, σε συνέντευξη τύπου, γιατί πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Τόσο για τα χρήματα του δανείου, όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την δική μας διοίκηση. Ο κ. Οικονομόπουλος, είχε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και για αυτό δεν ήρθε στο Δ.Σ. Δεν μου είπε κάτι για δυσαρέσκεια. Ότι μπορεί να είναι ενοχλημένος από τα οικονομικά στοιχεία, αυτό μπορεί να ισχύει.

«Πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί έτσι και δεν μπουν κάποια χρήματα στις ημερομηνίες που έχουμε υποσχεθεί, η ΑΕΚ θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Τα δικό μας τελεσίγραφο αυτό αφορά». 

Όσον αφορά τον μεγαλομέτοχο, Νίκο Νοτιά είπε: «Δεν ξέρω αν είναι άφαντος, εγώ όμως δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν ξέρω αν θα έρθει στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε