Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελεσίγραφο Πατέρα και ενίσχυση τον Γενάρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έθεσε προ των ευθυνών του τον Νίκο Νιόπλια ενώ ετοιμάζεται να τα ψάλλει και στους παίκτες στην Παιανία. Κριτήριο για πολλούς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ειλημμένη απόφαση για απόκτηση φορ και αριστερού μέσου τον Γενάρη.

Η τραγική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού στην διοίκηση της ομάδας. Οι “πράσινοι” κινδυνεύουν να μείνουν πολύ πίσω στην μάχη του τίτλου από νωρίς και ο Νικόλας Πατέρας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του.
 
Στη συνάντησε που είχε με τους Νιόπλια, Αντωνίου και Φρέιτας τόνισε πως πια δεν υπάρχου δικαιολογίες, ενώ ζήτησε απο τον τεχνικό του “τριφυλλιού” να κάνει ότι νομίζει για να επιστρέψει στο γήπεδο η ομάδα του νταμπλ.
 
Θέλω να δω και πάλι την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό που είδα στο ντέρμπι δεν ήταν ομάδα και μου ήρθε να κλείσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη, με τρομερή χαλάρωση κι έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας. Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας νίκησε με το πάθος της, ενώ οι δικοί μας ακριβοπληρωμένοι παίκτες περπατούσαν”, είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και κάλεσε στους τρεις υπεύθυνους της ομάδας να πάρουν μέτρα. “Σφίξτε τα λουριά, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί, ανεξάρτητα από ονόματα και θα έχετε τη στήριξη της διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδίδει με βάση την αξία του ρόστερ του. Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία”. Ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται να περάσει και ο ίδιος από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες και να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Νιόπλια δεν υπάρχει, αλλά το ντέρμπι θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον του. Στο μεταξύ, εφόσον συνεχιστεί η ίδια εικόνα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ίσως υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ήδη έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος μέσος κι ένας επιθετικός που θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε