Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΑ: Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-1 – Πλατανιάς – Κέρκυρα 1-1

ΤΕΛΙΚΑ: Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-1 – Πλατανιάς – Κέρκυρα 1-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επικράτησε του Πανθρακικού χάρη στο γκολ του Καραγκούνη στο 87′. Ισοπαλία στα Περιβόλια.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-1

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ. Πλατανιάς – Κέρκυρα 1-1 (41′ Ουντότζι – 79′ πεν. Μπάρκογλου)

87′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Καραγκούνης πήρε τη μπάλα μετά την ασταθή απόκρουση του Αντίλοβιτς, σούταρε και μετά από κόντρα κατέληξε στην εστία.

87′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

80′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο.
Ο Καραμάνος έστρωσε στον Κούτσι αλλά ο Φινλανδός επιθετικός αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

79′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Μπάρκογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιάντσης από τον Αργυρόπουλο.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά να καθαρίσει το ματς. Ο Ουντότζι πήρε εξαιρετική πάσα από τον Αναστασάκο αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Αναστασόπουλο.

63′ Ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Μαραγκουδάκης έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

54′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. Ο Μουνάφο είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

49′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Κέρκυρας στο ματς. Ο Αγρίτης βρέθηκε μόνος του μετά από φάουλ του Λεόν αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα προς την εστία.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ

44′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. Ο Παπαδόπουλος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ιτάνζ.

43′ Καβγάς μεταξύ Κούτσι και Ιτάνζ. Οι δύο παίκτες του Ατρομήτου λογομάχησαν για κακή συνεννόηση.

41′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Ουντότζι έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι όμως στην επιστροφή της ο παίκτης του Πλατανιά την έστειλε στα δίχτυα.

36′ Κι άλλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Αναστασάκος από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει εύκολα.

29′ Ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Κάλαϊτζιτς έπιασε το σουτ αλλά ο Αναστασόπουλος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

18′ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Κούτσι με εξαιρετικό σουτ με το δεξί σημάδεψε την πλαϊνή πλευρά των διχτύων και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Μαραγκουδάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας αλλά το πλασέ του ήταν εντελώς άστοχο.

Σέντρα στα δύο γήπεδα.

Οι συνθέσεις στο Περιστέρι

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61′ Καραμάνος), Σουμπίνιο (81′ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81′ Καραγκούνης)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (58′ Κάτσελαν), Παπαδόπουλος (69′ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Οι συνθέσεις στα Περιβόλια

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (82′ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος (72′ Ναζλίδης)

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παπαδήμας (46′ Τσοκάνης), Τσουμάνης (46′ Γιάντσης), Ηλιάδης, Καραλής (68′ Μπάρκογλου), Αγρίτης, Λεόν

Διαιτητής: Δελφάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε