Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Άρης – Ρόζενμποργκ 2-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τελικό: Άρης – Ρόζενμποργκ 2-0
Τέλος αγώνα

90+2΄ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Φατί με καταπληκτική προσπάθεια σφραγίζει την πρόκριση του Άρη.

86΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Φατί στη θέση του Κόκε.

83΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Κασναφέρης στη θέση του Μενδρινού.

78΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Ρουίς στη θέση του Τσέζαρεκ.

77΄Κίτρινη κάρτα στον Πρίτσα για μαρκάρισμα στον Χαβίτο.

75΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Διαγώνιο σουτ του Ντόρσιν διώχνει εντυπωσιακά ο Σηφάκης.

Στο 72΄η Ατλέτικο ισοφαρίζει την Λεβερκούζεν με γκολ του Μερίδα.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Με τον Χέλμες στο 69΄παίρνει το προβάδισμα επί της Ατλέτικο και ο Άρης είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση! Το γκολ του Χέλμες πανηγυρίστηκε έντονα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

66΄Αλλαγή για την Ρόζενμποργκ. Ο Ίβερσεν στη θέση του Γιαμφταλ.

56΄Ευκαιρία για τον Άρη. Δυνατό μακρινό σουτ του Βανγκέλι η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στην αρχή της φάσης ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έγινε πάνω στον Κόκε.

48΄Ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Ο Σκέλμπερντ έκλεψε την μπάλα ελίχθηκε στην περιοχή, έβγαλε την μπαλιά στον Πρίτσα, που δεν περίμενε την μπάλα και έχασε την ευκαιρία.


46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο (Ημίχρονο και στη Μπάι Αρίνα: Λεβερκούζεν – Ατλέτικο 0-0)

45+1΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Μετά το σουτ του Κόκε η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι με τον επερχόμενο Τσέζαρεκ να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα. Ο Τσέζαρεκ, πάντως, ήταν αρκετά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό μόλις ο Κόκε σούταρε.

41΄Ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Σουτ του Μόλντσκρεντ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

35΄Ο Άρης πιέζει αλλά δυσκολεύεται να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

23΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίσελ, πέφτει στην γωνία του και διώχνει ο Όρλουντ.

13΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από προσπάθεια του Τσέζαρεκ ο Τόχα βρίσκεται απέναντι από τον Όρλουντ αλλά δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.

5΄Πρώτο σουτ στο ματς από τον Χένρικσεν, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Σηφάκης.

1΄Έναρξη αγώνα. Στη σέντρα ο Άρης.

Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι φίλοι του Άρη πέταξαν τόνους χαρτιού στην είσοδο των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Κουλοχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κόκε, Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Ρόζενμποργκ (Νιλς Άρνε Έγκεν): Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Ανάν, Μπιάσμιρ, Χάμτφαλ, Ντεμιντόι, Μόιστρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα, Σκτζέλπρεντ.
 
Ο Άρης με νίκη κόντρα στους Νορβηγούς θα πάρει την πρόκριση ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι κίτρινοι θα μπορέσουν να πάρουν τη δεύτερη θέση ακόμη κι αν δεν κερδίσουν αρκεί να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τους Ισπανούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε