Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Άρης – Βέροια 2-1

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Βέροια και με 10 ο Άρης.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

83′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Καζναφέρης θα δει για θέατρο τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.

75′ Ο Παυλίδης στη θέση του Καφέ.

75′ Κίτρινη κάρτα στον Καλογέρη.

71′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γκέσιο ο οποίος έπιασε το σουτ, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι, ο Λόπεζ έκανε λάθος εκτίμηση και ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ. Όταν σούταρε ο Γκέσιος υπάρχουν παίκτες του Άρη που είναι σε θέση οφσάιντ και βρίσκονται μπροστά στον τερματοφύλακα της Βέροιας.

70′ Καταπληκτική φάση. Ο Αγκάνθο με φοβερό γυριστό σουτ σημάδεψε την εστία αλλά ο Λόπεζ έπεσε στη γωνία του και έδιωξε με δυσκολία.

69′ Κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη.

66′ Ο Τομάς στη θέση του Καλτσά.

64′ Ο Καπετάνος στη θέση του Παπαζαχαρία.

60′ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. Ο Σνάουτσνερ ανέτρεψε τον Γιαννιώτα ενώ η μπάλα βρισκόταν μακριά και ο Κουκουλάκης του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 9 συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι.

56′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Αγκάνθο συνεχίζει να δίνει λύσεις στην ομάδα του. Ο Ισπανός βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και μετά από την κεφαλιά του Γκέσιου, έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είναι το 50 γκολ του Αγκάνθο σε 7 αγώνες ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έχουν σημειώσει μόλις 2 (εκ των οποίων το ένα έχει προέλθει από ασίστ του Ισπανού).

47′ Ο Καλτσάς έφυγε στην κόντρα αλλά οι αμυντικοί του Άρη τον πρόλαβαν και το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Ζε Βιτορ στη θέση του Ιωάννου.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45+3′ Κίτρινη κάρτα στον Σνάουτσνερ. Πολλά νεύρα στο ματς.

45′ Κίτρινη κάρτα στον Μαργαρίτη.

45′ Κεφαλιά του Αγκάνθο, μπλόκαρε εύκολα ο Λόπεζ.

44′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. Ο Μπαργκάν είδε τη δεύτερη κίτρινη του Κουκουλάκη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Καζναφέρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Οικονομόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Λόπεζ έπεσε στη γωνία του και έδιωξε.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Λόπεζ για καθυστέρηση.

31′ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, αυτή τη φορά αναγκαστική. Ο Πουλίδο τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Παντίδο.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Καζναφέρης έκανε τη σένττα και ο Αγκάνθο νίκησε στον αέρα τον αντίπαλο του όμως είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

28′ Μακρινό και άστοχο σουτ του Καλογέρη, 60%-40% υπέρς του Άρη η κατοχή της μπάλας αλλά η Βέροια είναι αυτή που απειλεί.

27′ Ο Γκέσιος στη θέση του Σουνά.

20′ Κίτρινη κάρτα στον Κοέλιο. 4 κίτρινες σε 20 λεπτά έχει δείξει ο Κουκουλάκης.

19′ Ο Καλτσάς προσπάθησε από μακρινή απόσταση να νικήσει τον Βελλίδη όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Άρη. Αυτή ήταν η 4η τελική για τη Βέροια, ενώ ο Άρης δεν έχει ακόμη τελική προσπάθεια.

17′ Κίτρινη κάρτα στον Καλί.

16′ Ο Ολαϊτάν όπως και στη φάση του γκόλ έφυγε από την αριστερή πλευρά, αλλά το σουτ του κόντραρε στον Παπαζαχαρία και έφυγε κόρνερ.

14′ Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο.

10′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαργκάν.

6′ Φωνάζει για πέναλτι ο Άρης. Ο Αμαραντίδης μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Καζναφέρη αλλά ο Κουκουλάκης δεν είδε παράβαση. Από το ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης της Βέροιας βρίσκει τον αντίπαλο του.

2′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. Μετά από προσπάθεια του Ολαϊτάν ο Καλτσάς από το ύψος του πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Σέντρα στον αγώνα

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64′ Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31′ Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27′ Γκέσιος), Πράτα Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλτσάς (66′ Τομάς), Καφές (75′ Παυλίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46′ Ζε Βιτορ), Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε