Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-1

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με δύο γκολ του Μήτρογλου οι Περιστεριώτες πήραν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

85′ Ο Μπέλιτς στη θέση του Επστάιν.

84′ Κι άλλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γιαννούλης βρήκε στην καρδιά της περιοχής τον Επστάιν ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς.

75′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Πίτου Γκαρσία έσκαψε ωραία για τον Μήτρογλου αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να σημειώσει το τρίτο του γκολ σήμερα.

75′ Ο Μπάλας στη θέση του Τάτου.

72′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Μήτρογλου με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπλάζιτς αλλά αυτή δεν του έκανε το χατήρι αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

72′ Ο Μπρίτο στη θέση του Καραγκούνη.

63′ Ο Καραμαλίκης στη θέση του Μουμάλ.

63′ Ωραία κίνηση του Μήτρογλου, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

58′ Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμάνο.

57′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Ο Κούσας με ωραία σέντρα βρήκε τον Ετζεγκουέλε ο οποίος με το κεφάλι ξαναβάζει στο ματς την ομάδα του.

51′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Πότου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Μήτρογλου βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με αριστερό σουτ νίκησε τον Μπλάζιτς.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Παλαιολόγος στη θέση του Σιόντη.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44′ Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 2-0. με τον Επστάιν να εκτελεί έξυπνα το φάουλ από τα δεξιά και τον Μπλάζιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

37′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και ο Μήτρογλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή σημείωσε το τρίτο φετινό τέρμα.

28′ Κίτρινη κάρτα στον Σιόντη.

18′ Κίτρινη κάρτα στον Ζουέλα.

15′ Η πρώτη ευκαιρία του Ατρομήτου στο ματς. Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ, ο Μήτρογλου μόνος του στην καρδιά της περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

10′ Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Λάθος έξοδος του Ιτάνζ, η μπάλα έφτασε στον Κουτρουμάνο το σουτ απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου. ο Χαριστέας πήρε την κεφαλιά και ο Καμαρά έκανε την προβολή η οποία σταμάτησε πάνω στον Ιτάνζ.

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Χαριστέας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από την εστία του Μπλάζιτς.

Σέντρα στον αγώνα

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τομάς, Τάτος (75′ Μπάλας), Ζουέλα, Επστάιν (85′ Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72′ Μπρίτο)

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63′ Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζεκουέλε, Μουμίν, Καμαρά, Σιόντης (46′ Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε