Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ηρακλής – Παναθηναϊκός 1-3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”.

Τέλος αγώνα

90+1΄Καλό σουτ του Ζερκά, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Τζόρβας. Ο Ζερκά παίρνει την κεφαλιά στο κόρνερ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

90΄Ο Σεϊταρίδης στη θέση του Σαριέγκι.

83΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Σισέ έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε δυνατά με τον Ελευθερόπουλο να απομακρύνει και τον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο να κάνει σε κενή εστία το 1-3.

82΄Κίτρινη κάρτα στον Ζιλμπέρτο.

81΄Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Βουτσιάς στη θέση του Μαχόπ.

78΄Κίτρινη κάρτα στον Καντέ.

76΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

73΄Κίτρινη κάρτα στον Λίμα.

72΄Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη.

71΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Πετρόπουλου.

70΄Διπλή αλλαγή για τον Ηρακλή. Κεϊτά και Ρόμπλες στις θέσεις των Κανακούδη και Αραμπατζή.

63΄Κίτρινη κάρτα στον Κυριαζή.

56΄Ο Κυριαζής κάνει τραγικό λάθος γυρνώντας τη μπάλα στον Ελευθερόπουλο, όμως αυτή περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του.

50΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ των “πρασίνων” με τον Σισέ να ταλαιπωρεί τον Κυριαζή αυτή τη φορά και να γυρίζει στον Πετρόπουλο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση κάνει τομ 1-2.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου,

Ημίχρονο 1-1

45+2΄Ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Επαλέ βγήκε τετ α τετ με τον Τζόρβα αλλά ο τερματόφυλακας του Παναθηναϊκού έσωσε την ομάδα του.

43΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά το κόρνερ του Καραγκούνη ο Καντέ έδωσε κεφαλιά πάσα στον Σαριέγκι ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει από εξαιρετικά ευνοική θέση.

39΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Ιωαννίδης στη θέση του Σπυρόπουλου.

35΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Μετά από σέντρα του Αραμπατζή, ο Επαλέ γύρισε στον Μάχοπ και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Τζόρβα.

32΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίμα, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

30΄Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός μετά το δυνατό ξεκίνημα των δύο ομάδων.

19΄Καλό σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα δίπλα από την εστία του Ελευθερόπουλου.

11΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, διώχνει δύσκολα ο Ελευθερόπουλος που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αντιδράσει παρόμοια σε σουτ πλάγια θέση του Σισέ.

8΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μάρα απέναντι από τον Τζόρβα θα τον νικήσει αλλά ο Σαριέγκι θα προλάβει και να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

4΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Με καταπληκτική ενέργεια ο Σισέ περνάει τον Παπαστεριανό και σεντράρει στον Πετρόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 
Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Παπαστεριάνος, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Μάρα, Κανακούδης, Νγκβατ, Ζερκά, Επαλέ
 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Μαρίνος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε