Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Μάριμπορ – Παναθηναϊκός 3-0

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο κάκιστος Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα του στον όμιλο του Europa League. Οι “πράσινοι” έχασαν και τον Σπυρόπουλο για το επόμενο ματς αφού αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

93′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Σπυρόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει το επόμενο ματς.

91′ Ο Ταβάρες δίνει τη θέση του στον Φιλίποβιτς.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέριτς.

88′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Ο Ταβάρες νίκησε τον Καρνέζη.

87′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Ο Ταβάρες βούτηξε ενώ ο Σισοκό ήταν δίπλα του και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Βελάσκες πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Το άλλο ματς του ομίλου Τότεναμ – Λάτσιο είναι ακόμη στο 0-0.

85′ Ο Μέζγκα δίνει τη θέση του στον Ντόντλεκ.

84′ Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο.

82′ Ο Βιντόβιτς στη θέση του Ποτοκαρ.

81′ Μετά από ώρα έκανε επίθεση ο Παναθηναϊκός. Ο Βύντρα σέντραρε,  η μπάλα κόντραρε και ανάγκασε τον Χαντάνοβιτς να διώξει σε κόρνερ.

75′ Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο.

74΄Ο Μαυρίας στη θέση του Κουίνσι.

62′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Ο Ταβάρες έφυγε στην αντεπίθεση έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στον Βύντρα και στρώθηκε στον Ιμπραϊμι ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άφησε άγαλμα τον Καρνέζη.

59′ Μακρινό άστοχο σουτ του Τσβιγιάνοβιτς.

56′ Ο Φορναρόλι στη θέση του Χαντάνοβιτς.

55′ Τεράστια διπλά ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Χαντάνοβιτς αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του δεν πέρασε ενώ ο Ζέκα έκανε ενα εντελώς άστοχο σουτ σε άδεια εστία.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για την Μάριμπορ. Ο Ιμπραϊμι έβγαλε μόνο του τον Μπέριτς αλλά ο Καρνέζης με εξαιρετική επέμβαση έσωσε τον Παναθηναϊκό.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Έχασε τη μάχη του κέντρου, δεν απείλησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο και δέχτηκε ένα γκολ λόγω της αμυντικής του αδράνειας. Η επιλογή να αγωνιστεί χωρίς φορ δεν δικαιώνει τον Φερέιρα που δεν αποκλείεται να κάνει στην αρχή του δεύτερου μέρους αλλαγή ή αλλαγές.

45′ Καλό φάουλ του Μέζγκα, η μπάλα βρήκε στον Μπουμσόνγκ και έφυγε έξω από το δοκάρι του Καρνέζη.

34′ Δυνατό σουτ του Ταβάρες με το αριστερό, ο Καρνέζης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.

25′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΜΠΟΡ. Ο Μπέριτς βρέθηκε απέναντι στον Καρνέζη και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

23′ Η καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Ο Κατσουράνης προσπάθησε με μακρινό σουτ να νικήσει τον Χαντάνοβιτς αλλά ο πορτιέρο της Μάριμπορ έδιωξε.

12΄ Ο Κατσουράνης είχε όλο το χώρο να κάνει ένα καλό σουτ, όμως δεν το έπιασε καλά και η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία της Μάριμπορ.

8′ Η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Ο Κουίνσι σούταρε αδύναμα έξω από την περιοχή και ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

6′ Ο Ταβάρες από το ύψος του πέναλτι δεν έκανε καλό κοντρόλ και το σουτ του πέρασε μακριά από την εστία του Καρνέζη.

4′ Ευκαιρία για την Μάριμπορ που έχει μπει δυνατά στο ματς. Ο Καρνέζης έδιωξε ασταθώς με γροθιές τη σέντρα του Μέρτελι, η μπάλα έφτασε στον Ιμπραϊμι αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ήταν καλό και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού διόρθωσε το λάθος του.

1′ Εντελώς άστοχο σουτ του Μέζγκα από καλή θέση.

Σέντρα στον αγώνα.

Μάριμπορ (Ντάρκο Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Ποτοκαρ (82′ Βιντόβιτς), Ραϊτσεβιτς, Μίλετς, Μεζγκα (85′ Ντόντλεκ), Ιμπραϊμι, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελι, Ταβάρες (91′ Φιλίποβιτς), Μπέριτς

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι (74′ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος (56′ Φορναρόλι).

Διαιατητής: Άλαν Κέλι (Ιρλανδός)

– Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη φορά σε όμιλο του UEFA ή Europa League και έχει προκριθεί σε όλες τις περιπτώσεις.

– Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μάριμπορ συμμετέχει σε όμιλο του Europa League. Πέρυσι είχε αποκλειστεί.

– Η Μάριμπορ δεν έχει πετύχει νίκη σε όμιλο του Europa League

– Την περίοδο 1995/95 είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση του UEFA και είχε γνωρίσει 2 ήττες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε