Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – Δόξα Δράμας 6-0

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι ερυθρόλευκοι που επικράτησαν με 6-0 της Δόξας Δράμας στο εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

92′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Πάντελιτς σούταρε, ο Ρόκα έδιωξε αλλά ο Σέρβος έκανε τη σέντρα και ο Μιραλάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

87′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με εκπληκτικό σουτ ο Χαβίτο σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.

77′ O Μιραλάς επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

76′ Ωραία κίνηση του Μόνχε ο οποίος έκανε το δεξί σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

69′ Οι ερυθρόλευκοι είναι συνεχώς στην επίθεση και αναζητούν το πέμπτο τους τέρμα.

67′ Κι άλλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς γύρισε, ο Μόνχε έκανε την προβολή αλλά δεν έφτασε στη μπάλα.

65′ Ο Μοντέστο στη θέση του Μανιάτη.

63′ Ο Μόνχε στη θέση του Αμντούν και ο Βέρτζος αντί του Αγγελούδη.

60′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το πάρτι των ερυθρόλευκων συνεχίζεται. Ο Αμντούν σέντραρε χαμηλά και ο Πάντελιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

58′ Εκπληκτική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γύρισε εξαιρετικά στον Μαρκάνο, αλλά πάνω στη γραμμή ο Γρυλάκης δεν επέτρεψε στον Ισπανό να σκοράρει.

57′ Σουτ του Μανιάτη, έδιωξε δύσκολα ο Ρόκα.

55′ Ο Ποτουρίδης στη θέση του Ιμπαγάσα.

52′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Χαβίτο έκανε τη σέντρα, ο Ρόκα πραγματοποίησε άστοχη σέντρα και ο Μιραλάς χωρίς να βλέπει μνε κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

49′ Σουτ του Φετφατζίδη από μακριά η μπάλα έφυγε άουτ. Υπάρχουν νεύρα μεταξύ των παικτών λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων που κάνουν κυρίως στον Ιμπαγάσα οι Δραμινοί.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Κανακούδης στη θέση του Σικαλιά και ο Ρούτσης αντί του Γκαμπορ.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. O Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές, είχε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες και έχει μετατρέψει σε περίπατο ως τώρα το ματς κόντρα στη Δόξα.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Αμπουμπακαρί.

41′ Σουτ του Μιραλάς, μπλόκαρε εύκολα ο Ρόκα.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Καπέλ πήρε με ωραίο τρόπο τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ με το αριστερό από καλή θέση βρήκε σε ετοιμότητα τον Μέγερι.

31′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα, ο Ρόκα έδιωξε ασθενώς, η μπάλα βρήκε στον Σικαλιά και κατέληξε στα δίχτυα της Δόξας.

30′ Κίτρινη κάρτα στον Λίμα

30′ Ο Φετφατζίδης σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Ρόκα.

29′ Ο Μανιάτης έκλεψε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έκανε την κούρσα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

17′ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα βρήκε τον Μαρκάνο, ο Ισπανός με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Χολέμπας, αλλά ο τελευταίος σημάδεψε από πλεονεκτική θέση την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

14′ Η κεφαλιά του Χολέμπας μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, έφυγε άουτ.

10′ Ωραία επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Χολέμπας γύρισε στον Πάντελιτς, αλλά το σουτ του Σέρβου κατέληξε στην αγκαλιά του Ρόκα.

2′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Αμντούν σέντραρε, ο Πάντελιτς πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά και νίκησε τον Ρόκα που ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 1-0.

Σέντρα στον αγώνα

Ολυμπιακός: Μέγερι, Χαβίτο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (65′ Μοντέστο), Ιμπαγάσα (55′ Ποτουρίδης), Αμντούν (63′ Μόνχε), Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης, Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Σικαλιάς (46′ Κανακούδης), Αμπουμπακάρι,. Στεργιανός, Γκαμπόρ (46′ Ρούτσης), Αγγελούδης (63′ Βέρτζος)

Διαιτητής: Κομίνης Γιώργος (Θεσπρωτίας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε