Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Βέροια – Ατρόμητος 2-2

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ατρόμητος μέχρι το 89′ είχε τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του αλλά η Βέροια σκάραρε δύο φορές σε ένα δίλεπτο και πήρε το βαθμό.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

93′ Ο Ταυλαρίδης στη θέση του Μπρίτο.

91′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Μπαργκάν με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ιτάνζ.

89′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. Ο Καφές με κεφαλιά, σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Βέροιας και δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του ματς.

86′ Ο Καραγκούνης στη θέση του Σουμπίνιο.

83′ Ο Μπελόν στη θέση του Ιωάννου.

71΄ Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα.

69′ Δυνατό σουτ του Εσπτάιν, απέκρουσε δύσκολα ο Λόπεζ.

59′ Ο Καλτσάς στη θέση του Καλογέρη.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο.

53′ Ο Δημούτσος στη θέση του Μπέλιτς.

48′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Έβερτον στη θέση του Γεωργέα.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

42′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια. Ο Ιωάννου ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει μετά την κεφαλιά που πήρε αλλά ο Ιτάνζ έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 2-0.

31′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Οι φιλοξενούμενοι αν και δεν είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, σημείωσαν και δεύτερο γκολ. Ο Γιαννούλης σέντραρε και ο Γεωργέας αθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

23′ Κεφαλιά του Μπαργκάν, έδιωξε ο Ιτάνζ.

17΄Σουτ του Μπαργκάν, μπλόκαρε ο Ιτάνζ.

13′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Λαζαρίδης γύρισε τη μπάλα και ο Καραμάνος σημείωσε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς με τη φανέλα του Ατρόμητου.

7′ Σουτ του Ιωάννου, μπλόκαρε ο Ιτάνζ.

Σέντρα στον αγώνα

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καρι, Ορεστες, Γεωργέας (46′ Έβερτον), Καλογέρης (59′ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκαν, Κοστλι, Ιωάννου (83′ Μπελόν)

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (93′ Ταυλαρίδης), Σουμπίνιο (86′ Καραγκούνης), Μπέλιτς (53′ Δημούτσος), Επστάιν, Καραμάνος.

Διαιτητής: Κομίνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε