Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τελικός Νο 2

Η μητέρα των μαχών στις 22:00 στο ΟΑΚΑ
Η μητέρα των μαχών στις 22:00 στο ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, σε μία αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην χειρότερη τους κατάσταση τα τελευταία χρονιά και πάνε στο ντέρμπι με την ψυχολογία στο ναδίρ αφού μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε έχασαν το κύπελλο και έμειναν εκτός συνέχειας από την Ευρωλίγκα.

 
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τον αιώνιο τους αντίπαλο και με νίκη αγκαλιάζει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι” πάνε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όμως, καλείται να βρει λύση στην απουσία του Μπουρούση, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή του Λίνας Κλέιζα. Τζάμπολ στις 22:00.
 
Οι δύο ομάδες αναμετρούνται για 96η φορά στην Α1 με τον Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα με 53 νίκες έναντι 43 του Ολυμπιακού. Διαιτητές θα είναι οι Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε