Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τελικός… πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ – Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ οι “πράσινοι” παίζουν το τελευταίο του χαρτί για την πρωτιά κόντρα στον πρωτοπόρο “δικέφαλο του βορρά” που παραμένει αήττητος στην διαδικασία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μαρίνο

Μία ισοπαλία και δύο ήττες μετράει μέχρι τώρα στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να “πετάξει” το αβαντάζ των τεσσάρων βαθμών με το οποίο ξεκίνησε. Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες αφού αν δεν πάρει το τρίποντο σήμερα θα πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για να πάρει την πρώτη θέση.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα τους Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βιτόλο, Σιμάο και Καραγκούνης, ενώ στην επίθεση την τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Κουίνσι, Ζέκα και Τοτσέ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ με οδηγό τη νίκη στον αγώνα του πρωταθλήματος θέλει τους τρεις βαθμούς για να γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Ο Λάζλο Μπόλονι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο θα είναι ο Γκαρσία με τον Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια τον Γεωργιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ

ΠΑΟΚ 7
ΑΕΚ 6
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε