Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τελικός στην Κροατία – Χάιντουκ-ΑΕΚ (20:00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με μοναδικό στόχο τη νίκη η “Ένωση” κοντράρεται με την Χάιντουκ στο βροχερό Σπλιτ. Κλειστά χαρτιά από Χιμένεθ. Αποκλειστικές ΦΩΤΟ και βίντεο από την τελευταία προπόνηση.

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ και βίντεο από την μία και μοναδική προπόνηση της ΑΕΚ στην Κροατία

Η ΑΕΚ με 4 βαθμούς μετά από 4 αγώνες δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση. Η σημερινή της αντίπαλος,Χάιντουκ έχει 3, ενώ η Άντερλεχτ έχει 4 και η… εκτός συναγωνισμού Ζενίτ 12. Την ομάδας της Ρωσίας υποδέχεται η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ωστόσο η λογική λέει πως ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μανωλάς και Δέλλας κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Γιάχιτς στο δεξί άκρο και ο Λαγός στο αριστερό. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσει ο Μάκος με έναν εκ των Ντιόπ ή Γκέντσογλου δίπλα του.
 
Στις θέσεις μπροστά τους, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Σκόκο, Λυμπερόπουλου και Μπερνς -με τον Χιμένεθ να βασίζει πολλά στην ταχύτητα του Αυστραλού για να βγάλει η ΑΕΚ αντεπιθέσεις.

Η άλλη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στους Λεονάρντο και Μπλάνκο, με τον Βραζιλιάνο -εφόσον αγωνιστεί- να πηγαίνει αριστερά στην τριάδα πίσω από τον Λυμπερόπουλο. Σε περίπτωση, δε, που χρησιμοποιηθεί ο Αργεντινός, θα πάρει εκείνος θέση στην κορυφή της επίθεσης, στέλνοντας τον “Λύμπε” στη θέση ακριβώς πίσω του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε