Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τελικός” στην Τούμπα με… φόντο το ΟΑΚΑ – ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της 30ης Απριλίου του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ θα γίνει γνωστό σήμερα. Η ρεβάνς του ημιτελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κλέβει την παράσταση αφού οι δύο ομάδες δίνουν το κρισιμότερο ματς της σεζόν.

Το 0-0 του ΟΑΚΑ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς και οι δύο ομάδες θα τους λύσουν στην κατάμεστη Τούμπα. Ο αγώνας έχει χαρακτήρα “τελικού” αφού και οι δύο ομάδες έχουν πλέον ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Μάκης Χάβος για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα με στόχο το γκολ που θα φέρει τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στο στόχο του.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας που έχει αφήσει στο παρελθόν τη βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Χιμένεθ: Φόβος υπάρχει στην Ιαπωνία και τη Λιβύη, όχι σε μας

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν “αντρίκεια” συμπεριφορά στην Τούμπα και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ισπανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να επιλέξει τους Σκόκο, Μπλάνκο στην επίθεση με τον Γκερέιρο σε ρόλο οργανωτή.

Πιθανή ενδεκάδα: Σάχα, Καράμπελα, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-X TV ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το Newsit.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε