Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέλος και ο Αντωνίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Αντωνίου από τον Παναθηναϊκό, παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη Γόντικα να τον μεταπείσει. Ο Κάρλος Φρέιτας “τρέχει” μόνος του πλέον τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο ήταν η σειρά του Κώστα Αντωνίου να αποχωρήσει από την πράσινη ΠΑΕ. 

Ο Αντωνίου ήταν απογοητευμένος με όσα ακούγονταν για αυτόν τον τελευταίο καιρό και η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα λίγες μέρες νωρίτερα, τον ώθησαν περισσότερο προς την απόφαση αυτή.
 
Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα, ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποχωρήσει παρά τις προσπάθειες του αντιπροέδρου της ομάδας να τον μεταπείσει.
 

Ο Δημήτρης Γόντικας του τόνισε την αναγκαιότητα παραμονής του στο σύλλογο ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή με τη μετεγγραφική περίοδο να ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου των “πρασίνων”  δεν άλλαξε άποψη και έτσι από εδώ και στο εξής ο Κάρλος Φρέιτας αναλαμβάνει να υλοποιήσει μόνος του τον μεταγραφικό σχεδιασμο.

“Κατέθεσα την παραίτησή μου για ηθικούς λόγους από την στιγμή που είχε αποχωρήσει και ο κύριος Πατέρας. Παρέμεινα για κάποιες μέρες προκειμένου να τακτοποιήσω ορισμένες εκκρεμότητες . Προς τιμή της η διοίκηση προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά η απόφασή μου είναι οριστική και δεν αλλάζει. Με πονάει αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορώ να σηκώσω όλο το βάρος.  Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα . Η ομάδα είναι δρομολογημένη ως το τέλος της σεζόν” είπε αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Βούκτσεβιτς!

Το δείπνο Σισέ-Τζέραρντ φούντωσε τις φήμες επιστροφής του Γάλλου στη Λίβερπουλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε