Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Τέλος καλό, όλα καλά με Κατίδη”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Κατίδη, όπως διαβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ραντεβού με τους Δημητρέλο και Λίνεν: «Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις μέσα σε άριστο κλίμα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και αύριο στη συνάντηση και με την υπόλοιπη ομάδα θα ειπωθούν μερικά ακόμα που θα τελειώσουν οριστικά την παρεξήγηση».

Για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα: «Διογκώθηκαν πράγματα και κάποια άλλα παρερμηνεύθηκαν. Αυτό που μετράει όμως δεν είναι να δούμε τι έγινε, αλλά το ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν σήμερα κάλυψαν και τις δυο πλευρές. Η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία και διαθέσιμα όλα τα όπλα της και γι’ αυτό είναι καλό που πέφτουν οι τόνοι».

Για τον χαρακτήρα του Κατίδη: «Ξέρω τον Γιώργο από μικρή ηλικία και κατά τη γνώμη μου, ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς που έχει είναι προτέρημα. Είναι ένα παιδί που μαθαίνει και παίζει συνεχόμενα παιχνίδια για ένα μόνο χρόνο -φέτος- και όχι δέκα. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται και αυτό με λυπεί».

Για τη διαχείριση του παίκτη: «Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο έχει παρουσιαστεί. Εχει διογκωθεί και νομίζω ότι θα βελτιωθούν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας. Είναι θέμα διαχείρισης.

Είναι ένας παίκτης της ΑΕΚ -όπως και οι υπόλοιποι- ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί σωστά. Δεν θα πω εγώ πώς θα το κάνουν στην ΑΕΚ. Υπάρχουν 17χρονοι που φέρονται ωριμότερα από 25χρονους. Υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να τους διαχειριστούν ο προπονητής και η διοίκηση».

Για το αν ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά»: «Νομίζω ναι. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μετά την κουβέντα που θα έχουν όλοι μεταξύ τους στ’ αποδυτήρια την Πέμπτη, θα γίνουν και οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΑΕΚ».

Προς εκτόνωση το θέμα Κατίδη στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε