Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ – Έξαλλοι οι Κρητικοί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν παρουσιάστηκε στο ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ κάτι που εξόργισε τους Κρητικούς.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του ΟΦΗ με την κίνηση του έδειξε από το πρωί τις προθέσεις του και το διαζύγιο ήταν κάτι αναμενόμενο.

Οι Κρητικοί στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για ασέβεια του Αναστόπουλου, ενώ και ο Σήφης Κορωνάκης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός στις δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση:

“Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν παρουσιάσθηκε σήμερα το πρωί στη συνάντηση που είχε ορισθεί με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής. Ο Έλληνας τεχνικός το συμβόλαιο του οποίου και τυπικά λήγει αύριο με την ενέργεια του έδειξε ασέβεια στο θεσμό του ΟΦΗ.”

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης δήλωσε: 

“Έχω την άποψη ότι ο ΟΦΗ έδωσε την ευκαιρία στο κ. Αναστόπουλο να βγει από την ποδοσφαιρική αφάνεια που βρισκόταν. Του έδωσε την ευκαιρία να εργασθεί στην ομάδα μας και με την βοήθεια που είχε από όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αναβαθμίσθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εργαζόμενος στον ΟΦΗ βρέθηκε σε πιο ψηλό επίπεδο δημοσιότητας απ αυτό που βρισκόταν έως τότε. Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε στο χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Διαβάστε επίσης:

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Δώνη: Μένουν όσοι αντέχουν

Ο ΠΣΑΤ πήρε θέση για τον Νικολακόπουλο

Άλλαξε τις προθεσμίες η Λιλ και “κολλάει” του Κλωναρίδη

Σηφάκης, Σαμαράς και Νίνης κάνουν διακοπές με τον… Πίου(ΦΩΤΟ)

Κούγιας:”Οι διαιτητές έκαναν τον Πλατανιά να μοιάζει Ρεάλ

Ο εκκεντρικός… Σούπερ Μάριο που ταπείνωσε την Γερμανία!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε