Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα!
ΦΩΤΟ Reuters

Παρελθόν αποτελεί ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν επίσημα το διαζύγιο με τον Αργεντινό σταρ.

Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα παίρνουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια μαζί, αφού οι Καταλανοί ενημέρωσαν επίσημα πως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ, παρά την αρχική αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στην Βαρκελώνη και έτσι το ρεπορτάζ της Marca, που έκανε λόγο για ναυάγιο νωρίτερα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τη ζωντανή ιστορία των Καταλανών, έχοντας διαρκεί παρουσία στην ανδρική ομάδα από το 2004 και έπειτα! Έχει καταγράψει 778 εμφανίσεις, μετρώντας 672 γκολ και 305 ασίστ, όντας ο ρέκορντμαν στην ιστορία του συλλόγου και της La Liga σε δεκάδες κατηγορίες! Με τους «μπαλουγκράνα» έχει σηκώσει 10 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Champions League, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις