Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τέλος ο Μέλμπεργκ – Διάψευση για Αϊμάρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η υπομονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού τελείωσε και αποφάσισαν να σταματήσουν να περιμένουν την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. “Δεν υπάρχει θέμα”, το σχόλιο της ΠΑΕ για τα δημοσιεύματα που φέρνουν τους ερυθρόλευκους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πάμπλο Αϊμάρ.

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τότε ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στον Όλοφ Μέλμπεργκ, ωστόσο ο Σουηδός δεν έχει απαντήσει ακόμα, αφού φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την μείωση στις αποδοχές που του προτάθηκε.

Με απόφαση του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη οι “ερυθρόλευκοι” απέσυραν την πρόταση και πλέον βγαίνουν στην αγορά για να αναζητήσουν στόπερ που θα προορίζεται για την βασική ενδεκάδα. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί επικρατέστερο είναι του Βραζιλιάνου Πόλγκα τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες διέψευσαν πως υπάρχει οποιοδήποτε θέμα για τον Πάμπλο Αϊμάρ. “Είναι πολύ δύσκολο σε αυτές τις εποχές να κινηθεί η ομάδα σε τέτοια νούμερα και τέτοια συμβόλαια. Δεν υπάρχει θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή”, υπογράμμιζαν σχετικά οι “ερυθρόλευκοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε