Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τέλος ο Μιχαλήτσος – Θέλουν Λεμονή στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σημαντικές εξελίξεις προκαλεί στον Άρη η ήττα από τη Βέροια και η δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας καθώς οι διοικούντες αποφάσισαν την αντικατάσταση του Γιάννη Μιχαλήτσου από τον Τάκη Λεμονή.

Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι φωνές κατά του Μιχαλήτσου ήταν περισσότερες από αυτές που ήταν υπέρ, κάτι που προκάλεσε αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη.
 
Ο Ελληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και συμφώνησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει μετά την ήττα με τη Βέροια όταν είχε πει χαρακτηριστικά: “Φεύγω αν είμαι εγώ το πρόβλημα”.

Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τους διοικούντες του Άρη, οι οποίοι, άλλωστε από την Τετάρτη είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης. Tην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποίησαν οι γυμναστές Νίκος Βλάχος και Γιάννης Γιώρης.

Από τη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους του Άρη να επιθυμούν και να προσπαθούν να φέρουν τον Τάκη Λεμονή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε