Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τέλος ο Παράσχος από τον Πανιώνιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πρινι καλά καλά προλάβει να κάτσει στον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών ο Γιώργος Παράσχος, παραιτήθηκε μετά τα όσα έγιναν στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε συμφωνήσει την προηγούμενη εβδομάδα να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Πανιωνίου. Χωρίς να προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας αποτελεί ήδη παρελθόν.

Ο Γιώργος Παράσχος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και παραιτήθηκε ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα μέλη της ομάδας.

Ο Καστοριανός προπονητής ήταν πολύ ενοχλημένος από τη στάση των ανθρώπων της ομάδας, αφού κανένας δεν τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις, δεν είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε κατατεθεί από την ΠΑΕ η ταυτότητα του στην ΕΠΟ!

Οι εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο είναι ραγδαίες και αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα. Αναμένονται και οι αντιδράσεις του κόσμου, όταν ολοκληρωθεί η αγορά των μετοχών από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον Big Mac, αφού παρουσιάζει τον νέο προπονητή της Καβάλας ενώ θα πρέπει να αναζητήσει και τον νέο τεχνικό του Πανιωνίου. Αυτό σίγουρα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε