Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέλος ο Πρόμπιερζ από τον Άρη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Πολωνός προπονητής μετά το ραντεβού που είχε με την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”. Επικρατέστερος για τον ρόλο του υπηρεσιακού ο Γιώργος Σεμερτζίδης.

Η συνάντηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ με την διοίκηση του Άρη, στα γραφεία της ομάδας, διήρκεσε πέντε ώρες και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους. Ο 39χρονος τεχνικός δεν κατάφερε στο σύντομο πέρασμα του από τους κιτρινόμαυρους να αντιστρέψει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά την θητεία του Σάκη Τσιώλη και έτσι η διοίκηση του Άρη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Σεμερτζίδης, ενώ στη ομάδα επιστρέφουν οι μέχρι πρότινος παροπλισμένοι Καστίγιο, Πρίττας και Παπαστεριανός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό μία ενορχηστρωμένη και κακόβουλη διασπορά της απόλυτα ψευδούς είδησης ότι η ΠΑΕ Άρης έχει αγοράσει το ΑΦΜ μιας ομάδας της Football League. Επειδή το «αστείο» αυτό συνεχίζεται και πλέον διαφαίνεται ότι οι εμπνευστές του έχουν άλλους σκοπούς εκτός από την πληροφόρηση και ενημέρωση του κόσμου, τους παραδίδουμε στην κρίση του κοινού με την εξής απλή ερώτηση:

Είμαστε άραγε τόσο ανόητοι να έχουμε πληρώσει ίσως τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με άλλες ΠΑΕ σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο τα 2,5 τελευταία χρόνια (περίπου 6 εκ ευρώ) και την ίδια στιγμή να σκεφτόμαστε ότι θα βρεθούμε στην ανάγκη να αγοράσουμε ΑΦΜ;
Οι εμπνευστές θεωρούν ότι θα αγωνιζόμαστε στην Δ’ Eθνική. Αυτό μπορούν ίσως να το σκέφτονται άλλοι για τις ομάδες τους.
Ο Άρης μπορεί και θα λύσει τα όποια προβλήματά του (αγωνιστικά-εξωαγωνιστικά), μόνος του και με τον κόσμο του, που είναι πάντα δίπλα του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε