Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος ο Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γ. !

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε την κουβέντα που είχε με τον Γουέιν Ρούνεϊ και επιβεβαίωσε πως ο Άγγλος επιθετικός δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα των “κόκκινων διάβολων”.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, μάλιστα, δήλωσε σοκαρισμένος και απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, ενώ ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων.
 
Αναλυτικά:
“Ο Ντέιβιντ Γκιλ (γενικός διευθυντής) στην αρχή του καλοκαιριού είχε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Ήθελαν να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μετά το Μουντιάλ.

Ήμουν στο γραφείο μου στις 14 Αυγούστου, όταν ο Ντέιβιντ μου είπε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του.

Του είχε πει ότι ο Ντέιβιντ δεν θα υπέγραφε το νέο συμβόλαιο. Ο Ντέιβιντ δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ούτε και εγώ. Είχα μείνει άναυδος, δεν μπορούσα να καταλάβω.

Λίγους μήνες πριν είχε πει ότι ήθελε να παραμείνει για όλη τη ζωή του στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Δεν ξέρουμε τί άλλαξε μέσα στο κεφάλι του παιδιού. Ο Ντέιβιντ ήταν σοκαρισμένος όπως και εγώ”.

Σύμφωνα μάλιστα με την μαρτυρία του Σκωτσέζου τεχνικού, ούτε το τετ α τετ που είχε ο ίδιος με τον Ρούνι κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση και να “κρατήσει” τον παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Συνάντησα τον παίκτη και μου επανέλαβε αυτά που μου είχε πει ο μάνατζέρ του. Ήθελε να φύγει. Του είπα: “Θυμήσου μόνο ένα πράγμα: να σεβαστείς αυτή την ομάδα. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για τον Γουέιν Ρούνι από την πρώτη στιγμή που ήρθε.

Κάθε φορά που βρισκόταν σε δυσκολία, του δώσαμε συμβουλές. Εγώ προσφέρθηκα επίσης να του δώσω συμβουλές οικονομικής φύσεως πολλές φορές. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν μπορούσε να στηριχτεί σε αυτή τη βοήθεια όπως ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς και όλοι οι παίκτες που πέρασαν από εδώ. Εμείς είμαστε εδώ για αυτό”.

 
Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ρούνει λήγει τον ερχόμενο Γενάρη και από το καλοκαίρι θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς να μπει ούτε λίρα στα ταμεία της Γιουνάιτεντ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες που κάνουν λόγω για ενδιαφέρον την Μάντσεστερ Σίτι, της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε