Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τέλος ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό! Ετοιμος ο Ουζουνίδης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

-Ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό
-Ο Αλαφούζος πριν δει τον Στραματσόνι φέρεται να είχε συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη…
-Ο Ιταλός όταν επέστρεψε η αποστολή του «τριφυλλιού» από την Κρήτη δεν μπήκε στο πούλμαν της ομάδας
-Εφυγε με άλλο αυτοκίνητο και πήγε να βρει τον Γιάννη Αλαφούζο
 

Πριν να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό τα νέα είχαν φθάσει ακόμη και στην Ιταλία. Η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport έγραψε στον τίτλο της: «Ο Στραματσόνι φεύγει από την Ελλάδα: λύνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό».

Το gazzetta.it. γράφει επίσης: «Ο προπονητής είναι κοντά σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Η περιπέτειά του στο ελληνικό πρωτάθλημα τελειώνει».

Οταν έφθασε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κρήτη, ο «Στράμα» συναντήθηκε με τον Ιταλο και του ανακοίνωσε ότι θέλει να τελειώσει η συνεργασία τους τώρα.

Οι δύο πλευρές φέρονται να διαφωνούν στο ποσό της αποζημίωσης. Ο Ιταλός είχε ανανεώσει ως το 2018 και οι απολαβές του είναι περίπου 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος πριν συναντήσει τον Στραματσόνι είχε ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προκειμένου να του παραδώσει τα «κλειδιά» της ομάδας. Ο προπονητής είναι θετικός και πιθανότατα θα έχει συνεργάτη τον Μπλένταρ Κόλα.

Και Σίλβα στο κάδρο

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει και με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού,  Μάρκο Σίλβα που φέρεται να έχει επίσης πολλές πιθανότητες για την ανάληψη της τενχικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο των «πράσινων» ο Γιάννης Βονόρτας.

Ο ΣΠΟΡ FM μετέδωσε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει θέμα και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν έχει ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε