Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τέλος ο Τσιρίλο! – Πάει για Σαμί ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρελθόν αποτελεί ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός από τον “δικέφαλο του βορρά” αφού οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Φαβορί να τον αντικαταστήσει ο 27χρονος Κονγκολέζος της Νανσί, Αντρέ Ζοέλ Σαμί.

Ο Ιταλός αμυντικός δεν έριξε τις απαιτήσεις του στο ποσό που του πρότειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και έτσι αποφασίστηκε την Δευτέρα να σταματήσουν οι συζητήσεις και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 
Παράλληλα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Πρώτος στόχος των “ασπρόμαυρων” είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέ Ζοέλ Σαμί. Ο 27 Κονγκολέζος ύψους 1,90, αγωνίζεται από το 2008 στην Νανσί, ωστόσο σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος και ο Μπόλονι – που τον γνωρίζει καλά – τον θέλει στην ομάδα του.
 
Οι απαιτήσεις του Σαμί κυμαίνονται κοντά στις 200.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στην Τούμπα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Κονγκό, ενώ πριν την Νανσί είχε φορέσει τη φανέλα της Βαλένς και της Αμιάν
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε