Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Tέλος ο Βγενόπουλος από τον Παναθηναϊκό!

Την ώρα που όλοι περίμεναν τις εξελίξεις με τον Νικόλα Πατέρα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με μία δήλωση – “βόμβα” ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και όσα ακολούθησαν φαίνεται πως έχουν πληγώσει βαθιά τον Παναθηναϊκό. Την ώρα που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας εμφανίζεται έτοιμος να αποχώρησει, τον προλαβαίνει ο άνθρωπος που θα έπερνε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του “τριφυλλιού”.
 
Η επόμενη μέρα είναι πλέον δύσκολη, πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει έναν Πρόεδρο υπό παραίτηση, έναν μέτοχο (Βγενόπουλος) που τα βρόντηξε, έναν μέτοχο (Βαρδινογιάννης) που δεν θέλει κατά δήλωση του να ξανασχοληθεί κι έναν μέτοχο (Γιαννακόπουλος) που θέλει να πάρει τα λεφτά του πίσω… Ένα σκηνικό πραγματικά δυσοίωνο για τον ιστορικό Παναθηναϊκό που ξαφνικά κλυδωνίζεται όπως ποτέ.
Η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

“Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από “Παναθηναϊκούς” διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον”.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφασίστηκε να γίνει έκτακτο ΔΣ το αργότερο μέχρι την Τρίτη, στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε