Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τέλος ο Χάβος! – Παει για ξένο τεχνικό ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το διαζύγιο του “δικεφάλου του βορρά” με τον Έλληνα τεχνικό επισημοποιήθηκε με την διοίκηση Ζαγοράκη να ψάχνει ξένο τεχνικό εγνωσμένης αξίας. Συμφωνία με Τσιρίλο για ακόμα έναν χρόνο.

Τα πλέι-οφ ολοκληρώθηκαν με τον ΠΑΟΚ να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο έχει τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Μάκη Χάβου αλλά και την αντικατάσταση του με ξένο τεχνικό ο οποίος θα έχει καλό όνομα και θα εγγυάται πως θα επαναληφθούν τα φετινά με τις συνεχόμενες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Μάκη Χάβου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί.

Ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μάκης Χάβος οδεύει προς τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, καθώς βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των Αρκάδων.

 
Παράλληλα σε συνάντηση που έγινε το πρωί Πέμπτης επήλθε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας του “δικεφάλου του βορρά” με τον Μπρούνο Τσιρίλο για ακόμα έναν χρόνο. Ωστόσο η συμφωνία δεν θα ανανεωθεί πριν προσληφθεί ο νέος προπονητής, καθώς θα ζητηθεί η τελική του έγκριση.
 

Κονσεϊσάο: Να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ ως προπονητής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε