Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τεν Κάτε: Γελοία απόφαση, περιμένουν θαύματα

Στα αποτελέσματα στηρίχθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τεν Κάτε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απορημένος από την λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τεν Κάτε.

Μιλώντας στην ολλανδική τηλεόραση ο 56χρονος τεχνικός χαρακτήρισε γελοία την απόφαση της απομάκρυνσης του ενώ υπεραμύνθηκε των επιλογών του.

 
“Αν δείτε τα αποτελέσματα μας πρόκειται για μία γελοία απόφαση. Από τις 23 Ιανουαρίου και μετά έχουμε χάσει μόνο έναν αγώνα, ενώ στην έδρα μας είμαστε 14 μήνες αήττητοι.
Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι μέτοχοι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι. Το αποδέχτηκα. Αν είχαμε παίξει άσχημο ποδόσφαιρο θα είχα φύγει, όμως δε συνέβη αυτό. Δεν έχω καμία διαμάχη, έχω μόνο καλή σχέση με τους παίκτες”, δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και συνέχισε στους ίδιους τόνους :
 
“Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, συνεχίζουμε στο Κύπελλο και ουσιαστικά έχουμε προκριθεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Εάν δείτε όλα αυτά θα δείτε θα καταλάβετε ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση αλλά αυτοί περιμένουν θαύματα.
 
Δεν είναι καλό το ποδόσφαιρο. Πέρυσι τους άρεσε το ποδόσφαιρο, αλλά απαιτούσαν περισσότερους βαθμούς. Αυτή τη στιγμή έχουμε 7 βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι αλλά ξαφνικά δεν έχουμε “ποδόσφαιρο”. Πάντα κάτι τους φταίει”, κατέληξε ο Τεν Κάτε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε