Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τεόντοσιτς: Θα τα δώσουμε όλα για την κούπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού φτάνει αφού σε μία εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έδωσε σύνθημα νίκης.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν μίλησε στην ιστοσελίδα της Wind και αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Μίλος, το Φάιναλ Φορ βρίσκεται λίγα εικοσιτετράωρα μακριά. Έχεις άγχος; 

“Όχι, δεν θα το έλεγα. Είναι κάτι για το οποίο προετοιμαζόμαστε όλη τη χρονιά. Και σωματικά, αλλά και ψυχικά. Έχουμε δουλέψει μέσα στη σεζόν πάρα πολύ και πιστεύω πως δίκαια έχουμε φτάσει ως εδώ. Υπάρχει η καλώς εννοούμενη αγωνία, αλλά όχι άγχος. Αυτή την αγωνία θα πρέπει να τη μετατρέψουμε σε δημιουργικότητα μέσα στο παρκέ, να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας και την Κυριακή το βράδυ θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.”

Θα είσαι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση; 

“Ποτέ κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από την πρωτιά. Δεν θα μπω, όμως, στη διαδικασία να σκεφτώ τον τελικό. Υπάρχει πρώτα η Παρτιζάν, η οποία έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς για να την αποκλείσουμε.”
 
Ποια στοιχεία θα πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό κατά τη γνώμη σου;

“Όλα τα καλά που δείξαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι.
40 λεπτά. Οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Θα πρέπει να “πεθαίνουμε” για κάθε μπάλα και να δείξουμε στους αντιπάλους μας πόσο θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Θα δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας για να φτάσουμε στον τελικό.”
 
Τι διαφορετικό θα δούμε από τον φετινό Ολυμπιακό σε σχέση με αυτά που είδαμε πέρσι στο Βερολίνο;

“Κακά τα ψέματα, η ομάδα φέτος είναι πιο ποιοτική. Έχει μεγαλύτερο βάθος και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε και έναν χρόνο στην πλάτη μας, κάτι που μας κάνει πιο έμπειρους. Έχουμε παίξει ήδη και σε ένα Φάιναλ Φορ και αυτό θα μας κάνει ακόμη καλύτερους αφού θα έχουμε παραστάσεις.”

Και από τον Μίλος, τι να περιμένουμε; Πέρσι αγωνίστηκες συνολικά 28 λεπτά και στα δύο παιχνίδια.

“Φέτος η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Όλα έχουν αλλάξει. Νιώθω πολύ καλύτερα και αυτό το οφείλω στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Έχω αναλάβει περισσότερες ευθύνες μέσα στο παιχνίδι και κάνω ότι μπορώ για να δικαιώνω συνέχεια όσους πίστεψαν σε εμένα και με κράτησαν στην ομάδα. Είμαι καλά. Νιώθω καλά και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε