Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Τεσσάρα” για Ρεάλ – Χατ-τρικ στο… εννιάλεπτο για Ρονάλντο (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στην Χετάφε, της οποίας επικράτησε με 4-0.

Με την έναρξη της επανάληψης (52′), ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 1-0 για την Ρεάλ και δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κριστιάνο να σκοράρει.

Το 2-0 έγινε από τον Πορτογάλο στο 62′, για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε πάλι από τον Ρονάλντο, ο οποίος στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Με τη νίκη αυτή, η Ρεάλ έφτασε τους 43 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα (55) και Ατλέτικο Μαδρίτης (47), έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι ενδεκάδες 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Αντάν, Ράμος, Κεντίρα (45΄Αλμπιόλ), Καρβάλιο, Κοεντράο, Εσιέν, Μόντριτς, Εζίλ (69’ Καγιεχόν), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (73’ Μπενζεμά) και Ιγκουαΐν. 

Χετάφε (Γκαρσία Πλάθα): Μογιά, Βαλέρα, Λόπο, Αλέξις, Μ. Τόρες, Τσ. Τόρες (69’ Μίτσελ), Μπόρχα, Σαραμπία (67’ Ούγκο), Ντ. Κάστρο, Γκαβιλάν και Κολούνγκα (76′ Άλβαρο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε