Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τεσσάρα…σωτηρίας για Κέρκυρα – “Χόρεψε” τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Κρητικοί έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο νησί των Φαιάκων και το… πλήρωσαν. Οι Φαίακες πέτυχαν τέσσερα γκολ και έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα (4-1). Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο άδειο “Βικελίδης”, ενώ θα υπάρχει ενδιαφέρον και σε Ξάνθη και ΟΑΚΑ.

Φανταστικό από πλευράς εξέλιξης και σκοραρίσματος το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ο ΟΦΗ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και στο 13 άνοιξε το σκορ, μετά από όμορφη προσπάθεια του Ζορμπά και τεχνικό πλασέ του Μάντζιου.

Η “απάντηση” των Φαιάκων ήταν άμεσε και… αποστομωτική. Στο 20′ ο Ιωάννου έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά, δύο λεπτά αργότερα ο Βένσελ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ και στο 25′ ο Γραμμόζης έδωσε αέρα δύο τερμάτων με ένα υπέροχο σουτ.

Η επανάληψη δεν είχε τον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό, αφού υπήρχαν ελάχιστες φάσεις και πολλές αλλαγές. Πάντως οι Φαίακες κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα

Το τελικό σκορ (4-1) έγραψε στις καθυστερήσεις ο Βέντσελ με ένα απίστευτο γκολ, πίσω από την μεσαία γραμμή μετά από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Την τελευταία αγωνιστική, η Κέρκυρα πηγαίνει στο άδειο λόγω τιμωρίας “Βικελίδης” για να παίξει με τον Άρη. Ακόμα και με έναν βαθμό παραμένει στην κατηγορία ενώ ακόμα και αν χάσει και δεν νικήσουν Παναιτωλικός και Εργοτέλης μένει στην κατηγορία.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Μίχος, Οσμάν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Τσίγκας (54΄Ηλιάδης), Καλαντζής (86΄Μπάρκογλου), Αγρίτης (65΄Γιάντσης). 

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπόντορ, Βάντο (63΄Πίτσος), Ουκάρ (84΄Νύκταρης), Λόπεθ, Λόπεζ (58΄Μπούρμπος), Ζορμπάς, Μάντζιος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε