Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τεσσάρα στις Σέρρες, τριάρα στην Τρίπολη και “άσφαιροι” στο Περιστέρι

Τεσσάρα στις Σέρρες, τριάρα στην Τρίπολη και “άσφαιροι” στο Περιστέρι

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του. Θριάμβευσε με 4-0 επί του Πανσερραϊκού που έμεινε ουραγός της Σούπερ Λιγκ. Ο Αστέρας αποχαιρέτησε με τριάρα την κατηγορία ενώ Ατρόμητος και Καβάλα έμειναν στο μηδέν.

Στα τρία ματς που δεν υπήρχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον οι ομάδες θέλησαν να προσφέρουν θέαμα. Οι 4 τα κατάφεραν αλλά Ατρόμητος και Καβάλα δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τους λιγοστούς θεατές στο Περιστέρι. οι γηπεδούχοι είχαν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου ενώ οι αργοναύτες στην επόμενη σεζόν.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός θα ήθελε να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά ο Εργοτέλης ήταν καταιγιστικός. Νίκησε με 4-0 χάρη στα γκολ των Βερπακόφσκις, Ορφανού, Μπούντιμιρ και Καρέλη.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας αποχαιρέτησε τη Σούπερ Λίγκα με ψηλά το κεφάλι. Ο Πουλίδο σκόραρε δις και έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ ο Λαδάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Γκαλίτσιος σημείωσε το γκολ της τιμής για τον Πανιώνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε