Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τέσσερις οι “εκλεκτοί” του Ζαγοράκη – Πρώτος στόχος αλλά ακριβός ο Λε Γκουέν

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο Παντελής Κωνσταντινίδης αφού εξέτασαν πολλά ονόματα φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε τέσσερις περιπτώσεις. Λε Γκουέν, Άντιτς, Ντοναντόνι και Γκρος οι υποψήφιοι.

Μετά την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη ο ΠΑΟΚ αναζητεί το νέο του προπονητή. Μέσα σε λίγους μήνες θα υπάρξει και τρίτος τεχνικός που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τον Μάκη Χάβο που μέχρι να βρεθεί ο “εκλεκτός” έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τότε φτάνουμε στους τέσσερις μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Αφού αρχικά υπήρξε η σκέψη για Ρεχάγκελ ή Αναστασιάδη, αυτή εγκαταλείφθηκε μιας και ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλει να παραδώσει τα ηνία της ομάδας σε ξένο και “άφθαρτο” τεχνικό.

Από τα πολλά ονόματα που πρατάθηκαν φαίνεται ότι προκρίθηκαν τέσσερα. Πρώτος στόχος είναι ο Πολ Λε Γκουέν ο οποίος όμως έχει υψηλό κασέ, ενώ θυμίζουμε ότι λίγο καιρό πριν απασχόλησε και την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, ενώ έχει και το πιο πλούσιο βιογραφικό από όλους.

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι είναι ο επόμενος. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, έκατσε και στον πάγκο της Νάπολι χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με το έργο του.

Ο Ράντομιρ Άντιτς είναι ο πιο έμπειρος από όλους αλλά το αρνητικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με τις Εθνικές ομάδες. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Εθνική Σερβίας.

Τέλος ο Κρίστιαν Γκρος που πρόσφατα απολύθηκε από την Στουτγκάρδη μοιάζει αυτή τη στιγμή ως αουτσάιντερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε