Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τεστ ετοιμότητας στην Κύπρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα του δήλωσε πως θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει των φιλικών της ΑΕΚ στην Κύπρο. Δοκιμάζεται ο Γκουλόν. Συμφωνία με ΕΠΟ για τα δελτία των… νεοφερμένων.

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή της ΑΕΚ για τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΛεμεσού. Ο Μανόλοι Χιμένεθ έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές τους για αυτά τα δύο παιχνίδια.
 
“Είναι τιμή για μας που μας κάλεσε η Ανόρθωση στον εορτασμό των 100 χρόνων της. Είναι τιμή και για μένα να βρίσκομαι εδώ στην Κύπρο. Ξέρω ότι ιστορικά ΑΕΚ και Ανόρθωση έχουν αρκετά κοινά και πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Ανόρθωση. Δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα για την Κύπρο με εξαίρεση κάποια πράγματα που μας είπε ο Δέλλας για τα δυο ωραία χρόνια που πέρασε εδώ και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ανόρθωση”, είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:
 
“Σε αυτό το τουρνουά θέλω να δω τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα και κάποιοι παίκτες σ’ αυτά τα δυο ματς που θα δώσουμε εδώ γι’ αυτό και είναι σημαντικά για μας αυτά τα φιλικά”.
Στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος δήλωσε: “Δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση της Ανόρθωσης που αποτελεί ομάδα με κοινές καταβολές. Ήρθαμε να τιμήσουμε την επέτειο της Ανόρθωσης. Ελπίζω να γίνουν αγώνες με ενδιαφέρον για τον κόσμο και να έρθουν οι φίλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ στην Κύπρο και είναι πολλοί και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα”.


Βρέθηκε… φόρμουλα μεταξύ ΑΕΚ και ΕΠΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε