Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τετ-α-τετ Βρύζα με Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εξελίξεις αναμένονται την Δευτέρα στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, αφού θα έχει συνάντηση με τον Ζήζη Βρύζα, στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Οι σχέσεις του Πάμπλο Γκαρσία με τον Γιώργο Δώνη δεν βρίσκονται σε καλό σημείο, αφού ο παίκτης ήλπιζε πως μετά την αποθεραπεία του θα έπρεπε να αρχίζει να παίζει, προκειμένου να βρει ρυθμό.

Ο Ουρουγουανός μέσος ζήτησε από τον 43χρονο τεχνικό να αγωνιστεί ως βασικός στο ματς με την Ξάνθη, έστω και για ένα ημίχρονο. Ο προπονητής αρνήθηκε και τον έβαλε ως αλλαγή, αλλά ο Γκαρσία δεν είχε καλή απόδοση.

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ο Γκαρσία κατάλαβε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Δώνη για την αναμέτρηση με τον Άρη, κάτι που τον εξόργισε και την Παρασκευή πήγε -με δυσκολία- στην προπόνηση, αφού του είπαν ότι για όλα αυτά θα μιλήσει με τον προπονητή του. Αυτό δεν έγινε και ο Γκαρσία έφυγε.

Σε αυτή την περίπτωση, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάρει την μεριά του παίκτη, όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις του μετά το ντέρμπι του “Βικελίδης”. Έτσι, την Δευτέρα ο Βρύζας έχει κανονίσει τετ α τετ με τον Ουρουγουανό για να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα και να παρθούν αποφάσεις.

Μίλησε ο…νόμος του Αγκάνθο στη ματσάρα της Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε