Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέβες: Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αν και μόλις 26 ετών δηλώνει κουρασμένος και αηδιασμένος από το ποδόσφαιρο.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο TyC Sport ο Κάρλος Τέβες μίλησε με τα χειρότερο λόγια για το άθλημα με το οποίο ασχολείται εδώ και 18 χρόνια και δεν απέκλεισε το πρόωρο τέλος της καριέρας του μετά από 3-4 χρόνια.

“Δεν θέλω να παίξω άλλο. Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο, όπως επίσης και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό. Μιλάω πολύ σοβαρά. Η μπάλα πλέον υπάρχει μόνο για το χρήμα. Είναι τραγικό να υπάρχουν τόσοι μάνατζερ με νεαρούς παίκτες που τους νοιάζει μόνο το χρήμα και όχι οι τίτλοι. Οι νέοι παίκτες, νομίζουν πως επειδή έχουν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ωραίο σπίτι, πως έχουν κερδίσει κάτι. Κουράστηκα να τσακώνομαι με τους τόσους κακούς ανθρώπους που υπάρχουν πια στο χώρο μας.

Όταν έπαιζα στην Μπόκα Τζούνιορς, όταν μιλούσαν παίχτες όπως ο Ρικέλμε ή ο Παλέρμο, τους άκουγα με πολύ προσοχή. Οπότε τώρα, αν έρθει κάποιος πολύ μικρότερος και μου πει “γιατί το έκανες αυτό”, θα του ρίξω μπουνιά στο πρόσωπο. Έχω κερδίσει 13 τίτλους στην καριέρα μου και δεν θα ακούσω κάποιον χωρίς εμπειρία και ποδοσφαιρική παιδεία.

Θα παίξω στην Ευρώπη τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμα. Μετά θα σταματήσω. Θα αγωνιζόμουν στην Μπόκα μόνο αν μου το έλεγε ο πατέρας μου. Νοσταλγώ την γειτονιά μου και θέλω την παλιά μου ζωή εκεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε