Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θ. Γιαννακόπουλος: Αστειότητες τα όσα λέει ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για 20ετή κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε…

Για τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη “ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει είκοσι σερί πρωταθλήματα”:

“Αυτά τα πράγματα είναι υπερβολές και αστειότητες. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις εκφράσεις μας. Κι εγώ όντας νεότερος έκανα υπερφίαλες και υπερβολικές δηλώσεις. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό να νικάει και να είναι πρώτος.”

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει λύση στο οικονομικό θέμα:

“Ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα. Είμαι απαισιόδοξος επειδή ξέρω κάποια πράγματα τα οποία δεν τα ξέρει ο οποιοσδήποτε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι αυτό που έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να τραβηχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Θα βρεθεί όμως γιατί ο Παναθηναϊκός με την εκατόχρονη παρουσία του δεν έχει παρά να βαδίσει μπροστά.”

Για το αν θα υπάρχει εμπλοκή με τα διοικητικά:

“Έχει δηλώσει ο κύριος Παύλος πως αποσύρεται αυτό μετράει και πρέπει να το υπολογίσετε, Το να με θέλει ο κόσμος για πρόεδρο δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει γιατί άλλοι είναι πιο ικανοί.”

Για τον κόσμο:

“Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός φίλαθλος και έχω αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο. Καθένας που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα είναι αρεστός. Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα που να μην έχει κοντά το λαό της, αλλά η διοίκηση με λαϊκή βάση είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί κανείς να φτάσει την Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσοι είναι καλοί παναθηναϊκοί, πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν το σύλλογο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε