Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θ. Γιαννακόπουλος: Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε Πριγκίπισσες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ χαρακτήρισε ζοφερή την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τόνισε ότι δεν γίνεται να περιμένουν λύσεις από Πριγκίπισσες, Σεΐχηδες και τέτοια. “Λύση μέχρι το Μάρτιο ή διάλυση” είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τα προβλήματα της ΠΑΕ:

“Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε Πριγκίπισσες, Σεΐχηδες και τέτοια. Η κατάσταση είναι ζοφερή. Είναι πολύ δύσκολη. Παρά όμως τις αντιξοότητες που υπάρχουν, στον αγωνιστικό τομέα πάμε πολύ καλά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι οξύμωρο ότι πηγαίνουμε καλά στον αγωνιστικό τομέα και όχι διοικητικά.”

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου:  “Στη γενική συνέλευση το Μάρτιο θα φανούν όλα. Η ομάδα είτε θα διαλυθεί είτε θα προχωρήσει. Λύσεις που δεν είναι ντόμπρες δεν είναι λύσεις.”

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που τιμήθηκε από τους παλαίμαχους έστειλε μήνυμα ενότητας: “Παρότι τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά για την ομάδα όπως είχατε συνηθίσει και παλεύουμε με μια δύσκολη οικονομική κατάσταση είμαι σίγουρος ότι η ομάδα με την ιστορία της και την κουλτούρα της μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει τα προβλήματα. Δεν φτάνει να παλεύει ο καθένας μόνος του πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μόνο τότε ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του.”
 

Και επίσημα κατά της αναστολής του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε