Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θ. Γιαννακόπουλος: Θα πιέσουμε τον Διαμαντίδη να επιστρέψει στην Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Διαμαντίδης θα επιστρέψει στην Εθνική. Τι είπε ο ίδιος.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τη νέα χρονιά αλλά και την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική ομάδα: “”Όχι μόνο θα πιέσουμε τον Διαμαντίδη να επιστρέψει στην Εθνική αλλά θα τον μεταπείσουμε. Είναι τιμή να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην Εθνική. Είναι υποχρέωση”, τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Εύχομαι όλοι να έχουν την υγειά τους και να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό ακόμη περισσότερους τίτλους. Από τους τίτλους δεν είμαστε κορεσμένοι. Κάθε χρονιά ξεκινάμε από την αρχή. Δεν έχει σημασία αν έκανα εγώ ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Σημασία έχει ότι έκανα ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής. Από την πόρτα των αποδυτηρίων και μέσα είναι αυτός αφεντικό. Από την πόρτα και έξω εμείς. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε καθορίσει τους ρόλους μας. Από κει και πέρα, με λυπεί που το ελληνικό μπάσκετ αντί να ανεβαίνει, πέφτει. Είναι μια δύσκολη περίοδος”.

 
Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: “Μόλις γυρίσαμε από την προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα τουρνουά στην Ρωσία με πιο δύσκολες ομάδες. Φέτος θέλουμε να παίζουμε πιο γρήγορα και για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Έχουμε καλή ομάδα, δουλέψαμε σκληρά, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους και να θυσιαστούν για την ομάδα”.

 
Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: “”Αρχίζει η νέα σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Στόχος μας είναι κατακτήσουμε ότι είναι δυνατόν και να δώσουμε την χαρά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε αυτή την εκδήλωση που κάνουμε σήμερα να την ακολουθήσουν και άλλοι”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε