Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θα δώσουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των χούλιγκαν του ΟΑΚΑ

REUTERS

Ήταν 150 κουκουλοφόροι και εγκάθετοι που έκαναν τα επεισόδια στο χώρο των VIP του γηπέδου είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στην δικαιοσύνη και άμεσα πρέπει να οδηγηθούν όσοι φταίνε για τα επεισόδια και μάλιστα άμεσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
   
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε λόγο για εγκάθετους που προκάλεσαν τα επεισόδια στο χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Πρόκειται, είπε, για περίπου 150 κουκουλοφόρους που βρέθηκαν εκεί, ενώ ανέφερε ότι η ΕΛΑΣ έκανε ό,τι μπορούσε.

    Δεσμεύτηκε ακόμη να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους με όσους ασχημονούσαν.

    Παρεμβαίνοντας ο αρμόδιος για τον αθλητισμό, υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ανέφερε ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι «crash test» για την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές και έχουν προβλεφθεί και ρήτρες βίας.

Οι εικόνες της βίας στο ΟΑΚΑ έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του αμερικανικού δικτύου ESPN. Δείτε εδώ την είδηση και το βίντεο ντοκουμέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρήμαξαν εκτός από το ποδόσφαιρο και το ΟΑΚΑ! – Πάνω από 1.000 καθίσματα σπασμένα! – Εκατομμύρια ευρώ οι ζημιές – Στους πολίτες ο λογαριασμός;

Η Ελλάδα της ντροπής – Κατόπιν… εορτής η αντίδραση της Πολιτείας – Σκέφτονται αναβολή της επόμενης αγωνιστικής μετά τα αίσχη στο ΟΑΚΑ

 Τα “όπλα” των κάφρων που τίναξαν τον αέρα το ντέρμπι – ΦΩΤΟ

“Τα επεισόδια ήταν οργανωμένα – το γήπεδο έμοιαζε με Βαγδάτη”

Διεθνής διασυρμός – Τα ξένα ΜΜΕ για τα…έκτροπα στο ΟΑΚΑ

Κοκκαλάκης: Υπήρξαν συνδυασμένες επιθέσεις

Οι χούλιγκανς κέρδισαν, το ποδόσφαιρο “πέθανε” – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε σκηνικό ζούγκλας – Διακόπηκε το ντέρμπι της “ντροπής” – Αθλητικά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε