Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Θα γίνει μάχη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Φαβορί χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδας ο Βαγγέλης Μόρας σχετικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα προκριματικά του Euro 2012. “Να αρπάξω την ευκαιρία”, τόνισε ο Κ. Παπαδόπουλος.

Χωρίς τους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Σαμαρά, Τζόρβα, Χαλκιά, Σηφάκη, αλλά και τους τιμωρημένους Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, ξεκινά η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα με την Μάλτα στις 4 Ιουνίου (για τα προκριματικά του Euro 2012) αλλά και για την φιλική αναμέτρηση με το Εκουαδόρ τέσσερις ημέρες αργότερα.

Η αποστολή στην οποία υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, έξω από το ξενοδοχείο, ο Βαγγέλης Μόρας είπε: «Θυμόμαστε όλοι πόσο δύσκολα κερδίσαμε την Μάλτα στη Βαλέτα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε 3 βαθμούς».

Ερωτηθείς για την πρωτιά στον όμιλο, απάντησε: «Είμαστε φαβορί και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, μόνο αν πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και όχι σαν αυτή με τη Μάλτα στη Βαλέτα.

Όλες οι ομάδες προσπαθούν για την πρωτιά. Θα γίνει μάχη στον όμιλο. Κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο και να δούμε τη συνέχεια».

Αναφερόμενος στην παρουσία τους κόσμου, υπογράμμισε: «Εννοείται ότι θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Το παιχνίδι με τη Μάλτα είναι από τα πιο σημαντικά και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων».

Για της κλήσεις του Σάντος και τα νέα πρόσωπα, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο προπονητής έχει καλά αποτελέσματα και όσοι έρχονται προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν είναι αδιάφοροι και αυτό είναι σημαντικό για την Εθνική ομάδα».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος που μου έδωσε την ευκαιρία και θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Για την υποδοχή που έτυχε από τους συμπαίκτες του, είπε: «Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ θερμά. Γνωρίζω αρκετά παιδιά από την Εθνική, είμαι πολύ καλά μαζί τους και αυτό σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Ενώ κλείνοντας, κατέληξε: «Το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί είναι η κλήση στην Εθνική και σίγουρα έκλεισα με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Θα προσπαθήσω να δουλέψω και να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε