Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θα ήθελε γεμάτη την Τούμπα ο “Τορο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καμία διαφορά δεν έχει για τον παίκτη του Ολυμπιακού αν θα είναι γεμάτη ή άδεια η Τούμπα, παρά το γεγονός ότι είναι μια πανίσχυρη έδρα. “Θέλουμε το γρήγορο γκολ”, είπε.

“Για μένα το ίδιο θα ήταν με κόσμο. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν παίζεις με κόσμο. Προσωπικά μου αρέσει η Τούμπα με παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ και ας ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα για μας. Μην ξεχνάτε ότι τον έχουμε κερδίσει με κόσμο στη Θεσσαλονίκη”, είπε στους συμπαίκτες του, ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” μίλησε και για το αγωνιστικό σκέλος του αυριανού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας: “Μπορεί στα χαρτιά το 1-1 να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει πολλά για εμάς. Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ακόμα και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη, θα πηγαίναμε στην Τούμπα για τη νίκη, όπως τώρα”, τόνισε ο “Τόρο”, σύμφωνα με το redplanet.gr.

To κρίσιμο σημείο θα είναι το γρήγορο γκολ, υπογράμμισε: “Καλό είναι να έρθει ένα γρήγορο γκολ. Το έχουμε δείξει σε κάθε ματς ότι το έχουμε το γκολ, ενώ έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε πολύ καλά ανασταλτικά. Το κάναμε σε όλα τα μας στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα”, κατέληξε.

Είπε “οχι” σε πρόταση ο Πάντελιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε