Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Θα κάνουμε και πάλι την Λίβερπουλ πρωταθλήτρια”

ΦΩΤΟ REUΤΕRS
Την συμφωνία για την αγορά της Λίβερπουλ επισημοποίησε μα ανακοίνωση που εξέδωσε η NESV. Η νέο ιδιοκτησία υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει τους “κόκκινους” στην κορυφή.

Πουλήθηκε η Λίβερπουλ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NESV:

 
Η New England Sports Ventures (“NESV”) επιβεβαιώνει ότι η πρότασή της εγκρίθηκε από την διοίκηση του συλλόγου και ήρθαμε σε συμφωνία για την αγορά της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τη διοίκηση για τη στάση της και τις προσπάθειές της για το καλό της Λίβερπουλ και των φιλάθλων της.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία σταθερή οικονομική βάση στην οποία θα στηριχτεί η ομάδα και υποσχόμαστε να διασφαλίσουμε για την ομάδα την αποπληρωμή των χρεών της. Θα σταθεροποιήσουμε την ομάδα και θα οδηγήσουμε τη Λίβερπουλ σε θέση πρωταθλητή που πρέπει πάντα να έχει στην Αγγλία και στην Ευρώπη.

Από το 2001 η NESV έχει προχωρήσει σε επιτυχείς επενδύσεις σε αθλητικό και ψυχαγωγικό επίπεδο. Οι εταιρίες που βρίσκονται υπό την εποπτεία μας, όπως οι Boston Red Sox and Fenway Park, New England Sports Network, Fenway Sports Group and Roush Fenway Racing είναι όλες ταγμένες σε έναν στόχο: την επιτυχία. Η NESV θα φέρει πίσω τη νοοτροπία νικητή στη Λίβερπουλ.

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο αρχείο επιδόσεων με τους Boston Red Sox. Έχουν κερδίσει δύο σειρές πρωταθλημάτων τα τελευταία έξι χρόνια. Θα προσδώσουμε και το ίδιο πάθος, την ίδια αποφασιστικότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό στη Λίβερπουλ.

Περιμένουμε τώρα με αισιοδοξία την απόφαση της δικαιοσύνης και τις διαδικασίες της Premier League και προς τη σωστή διεκπεραίωση της υπόθεσης θα μείνουμε μακριά από δηλώσεις και περεταίρω ενέργειες προς στιγμή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε