Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θα μείνει ο Σισέ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Νίκας ήταν ξεκάθαρος στο θέμα της παραμονής του γάλλου σούπερ σταρ στην Ελλάδα, μετά το καλοκαίρι.

“Αιώνια” πιστός ο Σισέ

“Αν ο Σισέ θέλει τότε θα μείνει μαζί μας” είπε στον Sentra o Γιώργος Νίκας και πρόσθεσε:

“Η συνάντηση με τους εκπροσώπους του φορέα, έγινε για την παρουσία των οπαδών στα εκτός έδρας ματς. Εχουν κάνει την αυτοκριτική τους και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τέθηκε και το θέμα Σισέ. Εφόσον ο παίκτης θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Εχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν υφίσταται καν η κουβέντα. Αν έρθει κάποιος και πληρώσει τη ρήτρα και θέλει να φύγει, δεν μπορεί να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Στόχος της διοίκούσας επιτροπής είναι να κάνει προγραμματισμό για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το να βασιζόμαστε σε έσοδα μη δεδομένα είναι λάθος. Κι επειδή ο Σισέ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε όποιον αθλητή φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Κακώς εστιάζουμε στον σούπερ σταρ, που έχει και την ιδιότητα του ηγέτη. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός δεν σχεδιάζεται για να μικρύνει, θα κάνει πάντα πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και θέλει να μεγαλώνει στην Ευρώπη και κινούμαστε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Αν ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής κρίνουν ότι μπορούν να φύγουν παίκτες χωρίς να αποδυναμωθεί η ομάδα τότε καλώς να φύγει. Δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει στόχους η ομάδα αν αποδυναμωθεί. Είναι καταδικασμένος να κυνηγάει στόχους ο Παναθηναϊκός. Θα εξεταστούν κατά περίπτωση με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ο Σισέ είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας. Δεν έχουμε βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε