Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θα πάει μέχρι τις 11 Δεκέμβρη η F1;

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Μπέρνι Έκλεστον κάνει ότι μπορεί για να χωρέσει το γκραν πρι του Μπαχρέιν, στην περίπτωση που αυτό τελικά γίνει και γι΄ αυτό συζητά με τις ομάδες το ενδεχόμενο μετάιθεσης του Ινδικού αγώνα για τις 11 Δεκέμβρη.

Ήδη το φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 θα είναι το μακρύτερο των τελευταίων χρόνων αφού το πέσιμο της καρώ σημαίας έχει προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου στη Βραζιλία.

Το γκραν πρι του Μπαχρείν όμως που δεν διεξήχθη στην αρχή της σεζόν λόγω των ταραχών, αναμένεται να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Αν τελικά οι διοργανωτές εξασφαλίσουν στις ομάδες την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τότε θα πρέπει να βρεθεί ημερομηνία. Αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει ο Μπέρνι Έκλεστον, ο άνθρωπος που θέλει όσο κανείς άλλος να γίνει και το 20 γκραν πρι.

Η σκέψη του είναι να πάρει τη θέση του Ινδικού στις 30 Οκτωβρίου και ο πρώτος αγώνας στην ιστορία της F1 που θα φιλοξενήσει η Ινδία να μετατεθεί για τις 11 Δεκέμβρη.

Αυτό βέβαια δεν αρέσει στις ομάδες αφού θα χάσουν 2 εβδομάδες διακοπών και θέτουν, όσο μπορούν, βέτο. Νωρίτερα δεν γίνεται να πάει αφού η μεγάλη απόσταση Βραζιλίας (εκεί είναι προγραμματισμένος ο τελευταίος αγώνας της σεζόν στις 27 Νοεμβρίου) – Μπαχρέιν καθιστά απαγορευτική τη μετακίνηση των ομάδων σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε