Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα παίξει για την ιστορία της η Λίβερπουλ;

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το μεγάλο ντέρμπι του Άνφιλντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο στην Αγγλία. Όλοι στο νησί συζητούν για το αν οι κόκκινοι θα παίξουν για την ιστορία τους ή αν θα υπερισχύσει η διάθεση τους να μην πάρει τον τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν η Μάντσεστερ πάρει τον τίτλο τότε θα περάσει την Λίβερπουλ και θα γίνει η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή και οι δύο έχουν από 18.

Αυτό από μόνο του αποτελεί μέγα κίνητρο για τους κόκκινους του Μερσεϊσάιντ που δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς κόντρα στην Τσέλσι αφού έχουν εξασφαλίσει την έξοδο τους στην Ευρώπη ενώ δύσκολα μπορούν να πάνε πιο ψηλά και να διεκδικήσουν το τέταρτο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί ο Τζέραρντ να δηλώνει ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μπορεί ο Φέργκιουσον να θεωρεί σίγουρο ότι η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να αφήσει την Τσέλσι να νικήσει, όμως όπως είναι λογικό υπάρχουν αρκετές υποψίες.

Ακόμη πάντως και να θέλει η Λίβερπουλ δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να κόψει τον τίτλο από την Τσέλσι. Η εικόνα της στο ματς με την Ατλέτικο ήταν αποκαλυπτική. Ακόμη και ο Μασκεράνο, ο παίκτης που κάποτε έμοιαζε ακούραστος, αποχώρησε κατάκοπος από το Άνφιλντ μετά τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο.

Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 15.30 όταν Λίβερπουλ και Τσέλσι θα τεθούν αντιμέτωπες στο Άνφιλντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε