Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θα παίζουμε με δώδεκα παίκτες δήλωσαν οι διεθνείς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας και Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκαν στον άτυχο Αβραάμ Παπαδόπουλο και τόνισαν ότι νιώθουν σαν να είναι μαζί τους ο διεθνής αμυντικός.

Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Φωτάκης

“Αγωνιστές μας, οι απεργοί χαλυβουργοί σας χαιρετούν”

Η ατυχία του Παπαδόπουλου δεν έχει ξεχαστεί στο στρατόπεδο της Εθνικής και οι συμπαίκτες του ξεκίνησαν τις δηλώσεις του αναφερόμενοι στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Μιχάλης Σηφάκης: “Να ευχηθούμε περαστικά στον Αβραάμ. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι όλη η αποστολή που βρισκόμαστε εδώ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και από εδώ και πέρα θα παίζουμε και γι’ αυτόν. Σαν να είμαστε δώδεκα παίκτες. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ. Αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που περνά η χώρα, είναι πολύ σημαντικό που είμαστε εδώ. Έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Από την πρεμιέρα μάς μένει μία πικρία για τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία. Χάσαμε δύο βαθμούς και δεν κερδίσαμε έναν. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες και δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσει η Εθνική. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη την Τρίτη για να είναι πολλές οι ελπίδες πρόκρισης. 

Η Ρωσία έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω της νίκης και των γκολ που πέτυχε. Ο όμιλος είναι ανοιχτός για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. Σημασία έχει να κερδίσουμε την Τσεχία κι από εκεί και πέρα στο τρίτο ματς τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.”

Γιάννης Φετφατζίδης: “Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για τον Αβραάμ. Να του ευχηθώ περαστικά και είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει πιο δυνατός. Δουλέψαμε όλοι με χαρά στην προετοιμασία. Δεν είναι μικρό να συμμετέχει η Ελλάδα για τρίτη συνεχή φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και θα καταφέρουμε να προκριθούμε. 

Πιστεύω πως μπορούμε να συνεχίσουμε με την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Πολωνία. Νομίζω πως με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα τα καταφέρουμε.”

Αλέξανδρος Τζόρβας: “Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στον Αβραάμ. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση για το παιχνίδι με την Πολωνία. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα στα πρώτα 35 λεπτά. Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα και με το πάθος που είχαμε, αλλά κι αν δεν υπήρχαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. 

Ο αντίκτυπος της Εθνικής στους ομογενείς ανά τον κόσμο είναι πολύ μεγάλος και τον ζούμε κι εμείς εδώ. Οι Έλληνες έχουν νιώσει μεγάλη περηφάνια την τελευταία δεκαετία από την Εθνική κι εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. 

Ο όμιλος είναι ευνοϊκός. Παρότι υπήρχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα με τη διοργανώτρια, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα κι έρχεται η Τσεχία σε ένα καλό σημείο για μας. Νομίζω πως θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι με 50-50 πιθανότητες για τις δύο ομάδες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε