Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θα πάμε στο Euro”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την πίστη πως η Εθνική ομάδα θα επικρατήσει της Κροατίας και θα περάσει απευθείας στα τελικά του Euro 2012 εξέφρασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Δοκίμασε Γκέκα στην κορυφή ο Σάντος.

Σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας της Εθνικής ομάδας έδωσαν το παρόν την Τρίτη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θάνος Πέτσος, Κώστας Κατσουράνης και ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας.
 
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέφερε: «Η ομάδα είναι 100% έτοιμη, σωματικά και ψυχολογικά κι ελπίζουμε για το καλύτερο. Έχουμε την Παρασκευή ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Είναι σαν τελικός. Σε κάθε αγώνα μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και όλα τα ματς είναι κρίσιμα. Ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει το παιχνίδι και θα μπούμε μέσα για να κερδίσουμε».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε με τη σειρά του: «Αν δεν πάει κάτι καλά με την Κροατία, θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας τελικός και όλοι πιστεύουμε πως θα τον κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα βρεθούμε στην τελική φάση και μάλιστα απευθείας, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί την Παρασκευή δήλωσε: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι πανέτοιμη και θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Εγώ δυστυχώς δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα είμαι δίπλα στην ομάδα».

Τέλος, ο Θάνος Πέτσος τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε στη Γεωργία και να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε